Fredrik Swahn

Fredrik är utbildad sångare på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Han har medverkat på och producerat ett tio-tal album, har en gedigen musikalkarriär med huvudroller i Rent, Hair, West side story m.fl. på sitt cv, medverkat fyra gånger i "Så skall det låta", programlett Bollibompa, tävlat i Melodifestivalen (-93) och var ansvarig för sommarplågan ”Herrarna i Hagen” (-92). Förra albumet "Ut i livet" (på egna bolaget Swahn Records) sålde 7000ex. 2014 släppte Fredrik sitt tredje soloalbum "Mitt i livet" som han fortfarande turnerar med en soloföreställning som Regina Lund regisserat. Fredrik Swahn är en av Sveriges mest anlitade underhållare och konferencierer till företagsevents runt om i Sverige. Röstworshops och personlig utveckling ligger också Fredrik varmt om hjärtat.

Referenser

”… Fredrik är en härlig stämningshöjare, har humor, otrolig energi, en enorm känsla för timing och framför allt är han en grym sångare!”
Eva Gidlöf, VD Tieto Sverige

”Man är uppfylld av positiv energi och kraft efteråt.”
Lill Lindfors

”Fredrik lyckas med konstycket att förena humor och allvar på ett brilliant och mycket personligt sätt. På vägen hem kände jag mig mer levande-kan ett betyg bli bättre?”
Petra Mede

”Tack Fredrik – det var en FANTASTISK föreläsning på Oscars igår. Du berör! MMM!”
Maria Carlsson

”Jag och Malin vill tacka för en härlig ensemble som verkligen var medryckande! Det är nog första gången Ormen dansat omkring i anrika Spegelsalen…. och Fredrik, Wiktoria, Svante och Maria var en stor del av att det blev så bra. Jag ser fram mot nästa samarbete med er.”
Hälsningar
Marie Åkesson, VD-assistent Systembolaget

Vill bara tacka Fredrik för en fin föreställning på Dalateatern den 12 november.
Jag gick därifrån med en positiv känsla som satt kvar länge.
Elisabet Söderberg, Ekonom - Falu Kommun

'Fredrik har en fantastisk förmåga att engagera publiken och har under många år hjälpt till att göra SSABs viktigaste evenemang, Swedish Steel Prize, till en stor succé för alla på SSAB och för våra kunder som rest dit från hela världen. Varje år får jag många mail från deltagarna som uttrycker sin stora uppskattning för evenemanget och den känsla av samhörighet som Fredrik hjälpt till att bygga bland deltagarna.'
Olof Faxander, CEO SSAB AB